Hoteli in hostli v Istanbulu

Mesto 4 imen, 2 kontinentov, mešanice kultur in večtisočletne zgodovine ponuja približno 2.000 različnih hotelov, hostlov in drugih prenočišč, tako da se za vsakega turista ali slučajnega popotnika najde prava stvar.

Uporabite spodnji iskalnik za enostaven pregled zanimivih hotelov v Istanbulu. Iskalnik preverja med vsemi ponudniki preko spleta in vam ponudi najnižje cene za najem hotelske sobe ali hostla. Vnesite željeni datum za prihod in odhod iz Istanbula in si brezplačno rezervirajte svoj hotel.
Booking.com

Hoteli Istanbul

Spodaj najdete nekaj zanimivih hotelov v Istanbulu, ki imajo dobro lokacijo ali so posebni zaradi katere druge lastnosti. Preverite ali vam kateri od njih ustreza in si ga brezplačno rezervirajte preko povezave.

Hotel Polatdemir

Hotel Polatdemir *** se nahaja v predelu mesta, imenovanem Fatih. V bližini se nahaja znameniti Veliki bazar ter Modra mošeja, le nekaj korakov pa vas loči od obale in sprehajališč. Nudi 45 svetlih in komfortnih sob, izbirate lahko med dvoposteljnimi sobami ali triposteljnimi apartmaji. V hotelski restavraciji nudijo samopostrežni zajtrk in tradicionalne mediteranske jedi, lahko pa se sprostite v »ameriškem« baru, kjer nudijo osvežilne pijače in koktajle.

  Več informacij

Hotel Erboy

Hotel Erboy *** se nahaja v zgodovinskem predelu Fatih, kjer lahko peš obiščete največje istanbulske znamenitosti – Hagija Sofija, palača Topkapi, Veliki bazar, Modra mošeja … Nudi 106 prostornih sob, izbirate lahko med namestitvijo z eno, dvema, tremi ali štirimi posteljami. V restavraciji z zunanjo teraso strežejo klasični zajtrk ter tradicionalne jedi, v bližini hotela pa se nahaja tudi več različnih barov, kavarn in restavracij.

  Več informacij

Hotel La Maison

Hotel La Maison *** se nahaja v predelu Beşiktaş, z razgledom na Bosporsko ožino ter zgodovinski del mesta. Nudijo 34 elegantnih dvoposteljnih sob z masažno kadjo. V restavraciji z čudovito zunanjo teraso, katera nudi lep razgled na morje, boste uživali v samopostrežnem zajtrku ter francosko kulinarko s poudarkom na mediteranskih sestavinah. Hotel nudi brezplačna parkirna mesta, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenčki.

  Več informacij

Hotel Elan

Hotel Elan *** se nahaja v predelu Beyoglu. Nudi 46 dvoposteljnih sob z elegantno opremo. V bližini je živahna avenija Istikal z različnimi trgovinami in lokali, hotel pa v svoji restavraciji nudi bogat zajtrk ter tradicionalne turške jedi. V salonu lahko poleg osvežilnih pijač in koktajlov poskusite tudi znamenito turško domače žganje. 250m je oddaljena postaja podzemne železnice, s katero se lahko zapeljete do zgodovinskega dela mesta.

  Več informacij

Hostli v Istanbulu

Hostel Seyyah

Hostel Seyyah se nahaja v živahnem predelu Beyoglu, v bližini znane avenije Istikal. Nudi 8 sob, izbirate pa lahko med zasebno namestitvijo z 2-4 posteljami in kopalnico ali skupno sobo za 6 oseb in skupno kopalnico. V vseh sobah je hladilnik in majhen kuhalnik, lahko pa naročite hrano preko sobne strežbe. Na prostem je urejena terasa, v hostlu pa se nahaja še skupni prostor z računalnikom in igralnimi mizami.

  Več informacij

Hostel Yeni

Hostel Yeni se nahaja v predelu Fatih, v bližini trajektnega pristanišča. Nudi 35 sob, od tega dvoposteljne sobe z lastno kopalnico in sobe z do tremi postelj s skupno kopalnico. Na voljo sta brezplačna kava in čaj, v okolici hostla pa najdete več različnih restavracij. Hostel nudi manjši skupen salon za druženje in brezplačno brezžično internetno povezavo.

  Več informacij

Ste tudi sami bili v Istanbulu in veste za kak zanimiv hotel ali hostel. Sporočite nam ga, da ga dodamo na seznam.

Dodatne hotele, hostle in prenočišča v Istanbulu najdete tudi preko te strani.