Turistični vodniki za Istanbul in Turčijo

Če se odpravljate v Istanbul ali na potovanje po celotni Turčiji, si lahko za lažje potovanje priskrbite tudi kakšen turistični vodnik, ki vam bo pomagal pri iskanju hotelov in zanimivih restavracij, s prevozi, znamenitostmi in na splošno z razlago države, kulture in zgodovine. Za Istanbul najdete različne turistične vodnike, ki jih izdajajo vse večje turistične založbe. Kot najbolj zanimivo mesto Turčije, pa je Istanbul zelo dobro opisan tudi v turističnih vodnikih za Turčijo. Glede na ugodne povezave do Turčije in zanimivost države, se boste v Turčijo še zagotovo kdaj vrnili in tudi če se sedaj odpravljate samo v Istanbul, vam svetujete, da razmislite o nakupu vodiča za celo Turčijo.

Vse turistične vodnike za Istanbul in Turčijo dobite po najnižji ceni s klikom na povezavo. Cena že zajema stroške pošiljanja (poštnino), tako da je navedena končna cena in z dostavo vodnika ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov. Na povezavi prav tako najdete turistične vodnike za vse druge državi in številne druge knjige po najnižjih cenah, tako da lahko preverite tudi to ponudbo.

Lonely Planet Istanbul

Kompleten turistični vodnik za raziskovanje Istanbula. V njem najdete priporočila za hotele, restavracije, glavne znamenitosti, zemljevide, prevoze in veliko drugih koristnih informacij o Istanbulu.

Izdano: 2015

Preverite ceno

Lonely Planet Turčija

Če se nameravate odpraviti tudi v druge dele Turčije, si priskrbite Lonely Planet Turkey, kjer najdete vse koristne informacije za celo Turčijo. Prav tako ga boste lahko uporabili, ko se boste naslednjič odpravili v Turčijo. Naročite ga lahko preko spodnje povezave.

Izdano: 2015

Preverite ceno