Turistični vodniki za Istanbul in Turčijo

Cela Turčija ima zelo veliko znamenitosti in tudi če se odpravljate samo v Istanbul, si boste lahko ogledali zelo veliko stvari. Glavne znamenitosti Istanbula si je lahko ogledati, saj so dobro označene in jih boste enostavno našli. Na žalost pa si boste za ogled teh morali vzeti zelo veliko časa, saj je gužva pred vstopom zelo velika.

Zaradi tega vseh obiskovalcem priporočamo tudi druge zanimivosti v Istanbulu, ki jih nikakor ne manjka. S tem razlogom si je dobro priskrbeti kakšen turistični vodnik za Istanbul ali Turčijo, kjer je Istanbul zelo dobro zastopam. V vodičih najdete tudi druge zanimive dele mesta, ki si jih je dobro ogledati in na tak način e boste najlažje izognili množici. Veliko izmed njih niti nima vstopnine, tako da ne boste rabili čakati za nakup karte, kjer običajno izgubite največ časa.

Na strani turistični vodniki najdete ponudbo vodnikov in vodičev za Turčijo in Istanbul. Preverite ponudbo in si izberite tistega, ki je najbolj primeren za vaš stil potovanja. Vse turistične vodnike si lahko naročite brez poštnine po ugodni ceni, tako da je to odlična izbira za dodatne informacije in ideje pri obisku Istanbula.

Novejše:

Starejše: